tagliatelle met scampi’s in kruidenroomsaus
Maaltijd
hoofdgerecht
Keuken
Italiaans
Porties
Prep Tijd
2
personen
20
minuten
Kook Tijd
Passieve Tijd
15
minuten
5
minuten
Porties
Prep Tijd
2
personen
20
minuten
Kook Tijd
Passieve Tijd
15
minuten
5
minuten
Ingrediënten
1
el
olijfolie
1
ui
fijn gesneden
2
teentjes
knoflook
geplet
1
blokje
kruiden bouillon
160
gr
pasta
tagliatelle
20
scampi’s
middelgroot
250
ml
room
cuisine
Instructies
Bak de ui en knoflook aan in de olijfolie tot de ui glazig is.
Kook de pasta tot deze al dente is. Voeg ondertussen de room en een verkruimeld kruidenbouillonblokje toe aan de ui en knoflook en laat dit indikken.
Bak de scampi’s kort in wat olijfoli e aan tot ze zijn gekleurd en voeg ze toe aan de saus.
Giet de pasta af en voeg de saus met de scampi’s bij de pasta. Roer vervolgens goed onder één en serveer in een diep pastabord.