Tagliatelle met scampi’s in kruidenroomsaus

Dit recept is het resultaat van een avondje waarop de supermarkt in de buurt al gesloten was en ik dus een gerecht moest bedenken met de ingrediënten die ik nog in huis had.

Het resultaat was een simpel maar lekker pastagerecht met scampi’s en als absolute blikvanger een heerlijke kruidenroomsaus.

Probeer het zeker en vast zelf eens uit en laat me weten wat jullie er van vonden.

tagliatelle met scampi's in kruidenroomsaus
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
2 personen 20 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
15 minuten 5 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 20 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
15 minuten 5 minuten
tagliatelle met scampi's in kruidenroomsaus
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
2 personen 20 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
15 minuten 5 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 20 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
15 minuten 5 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Bak de ui en knoflook aan in de olijfolie tot de ui glazig is.
  2. Kook de pasta tot deze al dente is. Voeg ondertussen de room en een verkruimeld kruidenbouillonblokje toe aan de ui en knoflook en laat dit indikken.
  3. Bak de scampi's kort in wat olijfoli e aan tot ze zijn gekleurd en voeg ze toe aan de saus.
  4. Giet de pasta af en voeg de saus met de scampi's bij de pasta. Roer vervolgens goed onder één en serveer in een diep pastabord.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Geplaatst in Pasta en getagd met , , .